Ktoś jeszcze zbiera "Biedronkowe" naklejki do albumu?
Brakuje mi jednej, numer 27, ma ktoś na zbyciu?
Mam sporo podwójnych, jeśli ktoś poszukuje proszę podać numery.
Będę na środowym meczu na Galerze.
Zamienię
Moderator: Moderator
- 19Fanatycy08
Re: Zamienię
Zamienię vlepy Arki, nowy pakiet, nowa kolekcja... Fotki i liczby na pw
Biała Duma Miasta Łodzi
Mam na wymianę fotki z lat 90-tych i lat 2001-2002,różnych ekip ŁKS-u,Zawiszy,Katowic,Czuwaj Przemyśl,ruch,
arka,lechia,raków,jastrzębie, zdjęcia są z młynów i sektorów gości jest ich około 100 sztuk.
Zamienie na książkę kibicowską lub o ŁKS.
arka,lechia,raków,jastrzębie, zdjęcia są z młynów i sektorów gości jest ich około 100 sztuk.
Zamienie na książkę kibicowską lub o ŁKS.
- sylwek78dm
Witam,mam pytanko ?podczas ostatniego meczu z Cracovią złapałem koszulke orginalna meczowa rozmiar S .czy jest ktos kto złapał rozmiar M badz L i chce sie wymienic.albo kupił i jest dla niego za duza i chce wymienic sie ? pozdrawiam
PONAWIAM PROSBE KTOS CHCE SIE WYMIENIC ?M LUB L NA S

Ostatnio zmieniony 20 sty 2021, 17:57 przez sylwek78dm, łącznie zmieniany 1 raz.
Wymienię na inne szale
https://zapodaj.net/1c1cc6649f45c.jpg.html
https://zapodaj.net/1c1cc6649f45c.jpg.html
Witam, zamienię koszulkę meczową ŁKS czarna sezon 19/20 ekstraklasa na białą z tego samego sezonu.
Witam, zamienię koszulkę nową meczową domową M z tego sezonu na koszulkę z sezonu w ekstraklasie również domową.
- Jackdaniels
- Jackdaniels
Zamienię koszulkę ŁKS firmy Umbro, rozmiar L z czasów Goszczyńskiego na inną rozmiar M byleby domową i z przeplatanką.
Ta, niestety, dla mnie za duża i zalega w szafie.

Ta, niestety, dla mnie za duża i zalega w szafie.

“Some people believe football is a matter of life and death. I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” - Bill Shankly
I'll trade more than 200 autographed photographs of KS players for others. I'm seeking for signatures from when KS competed in Ekstraklasa, as well as autographs on cards (preferably the 90s and older).