Tak jak zapowiadaliśmy, od teraz powinien być dostępny ciemny styl forum i personalizacja kolorów.
By zmienić styl forum, wystarczy kliknąć na swój nick po lewej stronie, a następnie przejść do działu "Personalizacja".
Następnie kliknij "Kolory skórek" i wybierz styl, jaki cię interesuje.
Ciemny styl forum
Moderator: Moderator
Re: Ciemny styl forum
Gitara ciemny styl robi robotę! Gratulacje.
- ksaler1908
Ciemny elegancki - znowu czuję się u siebie
- Rodowity Łodzianin
Brawo! Jasny straszliwie wypalał oczy, a teraz jest elegenacko!
- 1908wisla1908
Sorry , ale obecna forma zupełnie niepotrzebna...
Nieczytelna, trudności z logowaniem na starym Nicku.. , miałem wrażenie że jestem u różowych...
Brak info..., brak komunikacji.. SŁABE.
Nieczytelna, trudności z logowaniem na starym Nicku.. , miałem wrażenie że jestem u różowych...
- 1908wisla1908
Czy po niemożliwości zalogowania sie na starym nicku ,,wisla1908" (zweryfikowanym, ten również muszę potwierdzać
Nikt nie zgłaszał żadnych problemów z logowaniem do tej pory. A co do braku komunikacji, dzień przed przeniesieniem forum został napisany artykuł i notka na fejsie.1908wisla1908 pisze: ↑26 sie 2017, 20:55Sorry , ale obecna forma zupełnie niepotrzebna...
Dodatkowo w odpowiednim wątku (ten jest tylko o ciemnym stylu forum), jest więcej informacji o zmianach na forum:
viewtopic.php?f=60&t=1865
Wysłałem ci PW odnośnie odzyskania starego konta na forum.