Jak wspomniane wyżej.
Po kliknięciu w ikonę w lewym górnym rogu ŁKSFANS.PL powinno przenieśc użytkownika na stronę główną.
Mi osobiście chronologia czasowa od góry odpowiada. Jest to raczej intuicyjne dla każdego forum, że najnowsze u góry (pomijając przypięte).
Można wyłączyć to w "Twój profil", następnie "Ustawienia witryny" i "Ustawienia powiadomień".
Zmieniłem sposób wyświetlania daty na "względną" i zamiast "14:53", powinno się pokazywać" 2 minuty temu".
Można
Dzieki! "Przejdź do" dodane jest na górze ale tylko w tematach, w działach wciąż jest tylko na dole. Tak jak pisałem wcześniej używam tylko telefonu więc moje spostrzeżenia bazują tylko na tym doświadczeniu.Jarson pisze: ↑09 sie 2017, 23:33Można
- Menu "Przejdź do" dodany również do góry
- Dodany link do strony głównej ŁKSFans
- Problem z logowaniem dwa razy powinien zostać naprawiony. Wydaje mi się, że to przez link na stronie głównej lksfans.pl, który zawierał adres z przedrostkiem "www", a forum zapisuje ciasteczka do logowania bez www. Powinno już być okej.
Przejdź do dodane również do listy tematów. I bug w którym górna belka zakrywa menu rozwijane też powinno już być naprawione.skwieradee pisze: ↑10 sie 2017, 14:12A ja dalej o "przejdź do"
Na początku myślałem że to na górze nie wyświetla pełnej listy działów jednak problem chyba polega na tym że to menu po prostu źle się wyświetla i górna część jest "ścięta" i nie widoczna a zatem niedostępna. Próbowałem różnych opcji skalowania tekstu w przeglądarce ale nic to nie zmienia. Używam Chrome na androidzie. Prosiłbym także o dodanie tego menu w oknie tematów bo pozwala na szybki dostęp do poszczególnych działów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość