Nowe forum
Moderator: Moderator
- gdzie_jest_mapa_huncwotow
Re: Nowe forum
Tak sobie patrze na statystyke forum na dole strony ile i kiedy bylo najwiecej zalogowanych uzytkownikow. Prawie 400 14 czerwca 2017. Pamietacie ten dzien? Mam nadzieje ze juz niedlugo zmienimy te date na naszym forum na zdecydowanie szczesliwsza i lepiej sie kojarzaca
378 było wtedy wszystkich użytkowników online,w tym zarejestrowani,ukryci i goście.gdzie_jest_mapa_huncwotow pisze: ↑20 kwie 2019, 10:23Tak sobie patrze na statystyke forum na dole strony ile i kiedy bylo najwiecej zalogowanych uzytkownikow. Prawie 400 14 czerwca 2017. Pamietacie ten dzien? Mam nadzieje ze juz niedlugo zmienimy te date na naszym forum na zdecydowanie szczesliwsza i lepiej sie kojarzaca
Weź tylko pod uwagę,że jakieś 99% tzw.gości,to po prostu różowi cieszący się przedwcześnie z tego,że nie zagramy w 2 lidze.
Nowe forum
zdecydowanie
Jakby tak zrobić ulotki na kolejny mecz, że w ogóle istnieje lksfans.pl to nasze towarzystwo rozrosłoby się na 100%
Jakby tak zrobić ulotki na kolejny mecz, że w ogóle istnieje lksfans.pl to nasze towarzystwo rozrosłoby się na 100%
- Piotrek_es
Ktoś wie, gdzie można się zgłosić w celu aktywacji konta? Kontakt z adminami niestety bez sukcesów.
Forum na Tapatalku nie śmiga od kilku tygodni.
Dokładnie , mi nie przychodzą powiadomienia o nowych postach.neuro pisze:Forum na Tapatalku nie śmiga od kilku tygodni.
Zaktualizowałem wtyczkę do Tapatalka, dajcie znać czy coś się poprawiło. Jak nie, to będę szukał dalej.
No i upewnijcie się, że w ustawieniach na pewno macie opcje o powiadamianiu o odpowiedziach itp.
EDIT: Okazuje się, że jest problem z połączeniem z serwerami tapatalka od jakiegoś czasu - spróbuję to wyjaśnić z dostawcą
No i upewnijcie się, że w ustawieniach na pewno macie opcje o powiadamianiu o odpowiedziach itp.
EDIT: Okazuje się, że jest problem z połączeniem z serwerami tapatalka od jakiegoś czasu - spróbuję to wyjaśnić z dostawcą
A już się zastanawiałem czemu nie powiadamia mnie, myślałem, że u mnie coś nie tak.globus pisze:Tapatalk powiadamia znów. Dzięki!
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
"TRWAJ W TYM CO KOCHASZ" 1908
Dzięki! Powiadomienia zaczęły znowu dochodzić:)
Taki mały komunikat. Baza danych została przeniesiona na nowszy serwer, dlatego teraz forum powinno śmigać już trochę lepiej. Posty też powinny wysyłać się znacznie szybciej, niż wcześniej.
I to jest dobra wiadomość
"Ch*ja grają, opierdolimy ich"
Naprzód eŁKSa
Allez Allez Allez (x3)
Naprzód eŁKSa
Allez Allez Allez (x3)
Alleez Alleeeeeeeeeeeeee,
Allez Allez, Łódzki KS Allez Allez,
Alleeez Alleeeeeeeeeeeeeee
Allez Allez, Łódzki KS Allez Allez
Naprzód eŁKSa